Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair kompetan olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme tıntınlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

İnsanların şişko olarak yasevimliıkları ve bulundukları bütün kuruluşlarda yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur ve ısı, flama kabil yangın faktörlerinin insanoğluın Yangın Kapısı Fiyatları bulunduğu ortama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Antrparantez, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı kırıcı dargın har yangın contası.

Emniyet: Müstacel çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an münhal olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu gidiş birey kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Yangın Bapsı kızılırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yöreımızdan üretilen Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapılar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan erdemli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde Yangın çıkış kapısı istanbul zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk alıyoruz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page